Select Page

Medicinhjulet Syd

Stora Medicinhjulet är en utbildning i inka-shamansk tradition, en djup helandeprocess där du lär dig praktiska helande övningar samt vacker visdom som hjälper oss att se världen med nya ögon.
April 27 – May 2, 2021

Boka din biljett

TUKUY SONQOYMANTA, “AV HELA MITT HJÄRTA”

Victor Forselius – Hatun Apuchen – bjuder in till en kraftfull resa där du stöttas att kliva bortom ord genom den Inka shamanska traditionens visdom, healing och djupa personliga och andliga utveckling.

URÅLDRIG VISDOM GER NYTT PERSPEKTIV

Shamanerna kallar den tid vi idag lever i för Taripaypacha; Tiden då vi möter oss själva igen. Genom dessa kurser kommer du att förändras och möta livet från en ny plats med en jordad känsla djupt inom dig. Du kommer att se livet med helt nya ögon och genom ett högt perspektiv av medvetande, trygghet och kraft. Din resa på jorden förändras, inte för att du blir en helt ny människa utan för att du kommer att finna dig själv, dina inre värderingar med en djup balans.

Genom att vandra genom medicinhjulet under 1,5 år möter du djupa helande-processer, får förståelse för hur vår hjärna och känslor påverkar oss, samt hur du genom energi styr om och helar din kropps uppbyggnad. Lär dig att hela gamla fysiska samt själsliga sår samt emotionella och begränsande tankar.

 

Praktisk information

Ankomstdag: Tuesday 27th of April, 2021
Reception öppen för incheckning: 14:00
Kursen börjar: 15:00
Första måltid: 18:00

Avfärd: Sunday 2nd of May, 2021
Sista måltid: 12:00
Checka ut ur rummet senast: 15:00

Victor Forselius

Läs mer om Victor Forselius

ENERGIARBETE; TRANSFORMATION OCH HEALING

Denna kurs bygger på djup visdom, kunskap och visar på fantastiska övningar som hjälper dig att transformera dina djupaste sår och minnen till kraftkällor, förståelse och medkänsla. Att nu kunna vandra med skönhet på jorden.

Kurserna är som Q’ero indianerna; lekfulla och skapade med glädje men likväl lika disciplinerade och seriösa för att låta dig bli tränad till en mästare av att styra och söka genom den levande energin.

Dessa kurser kräver ingen förkunskap om energi eller andligt arbete utan kommer att från grunden ge dig den Inka shamanska traditionens karta av djup förståelse och växande. 

Efter kurserna kommer du att besitta förmågan att hela dig själv och i och med det kunskapen att hela andra. Inka shamanernas läror tar dig djupt in i din personliga utveckling och innehåller föreläsningar, praktiska övningar och aktiveringen av ditt andliga jag där du tar emot Indianernas traditionella och uråldriga riter för att stärka och bygga en ny energikropp. 

Om du fick en chans att välja hur du skulle vilja leva ditt liv, hur skulle du då vakna varje morgon och skapa din dag? Skulle du vilja vandra i samma mönster eller lära dig att finna din inre sanning av rikedom och överflöd?

Medicinhjulet kommer att öppna en ny dörr i ditt liv. En dörr som tar dig bortom de tunga och känslomässiga hinder som håller dig från det liv du vill leva. Hitta det flöde som manifesterar drömmar och det liv vi vill ska skapas här på jorden.

Biljetter

Kursavgift + mat och boende från SEK 11950

Beroende på vilken typ av boende du bokar så ändras totalpriset. 

Boka Medicinhjulet Syd nu!

We are currently experiencing some technical difficulties with bookings from Apple devices.
If you experience any difficulties during your booking, please contact our booking office.

Mer information

  • Kursen kommer att vara på svenska / engelska beroende på deltagarna.
  • För frågor, kontakta Marie Palmlöf 0730-273850